enik ben ambitieus

Werken bij enik betekent aan de slag gaan in een jong accountantskantoor. Maar wel een jong kantoor met doorgewinterde vakmensen. Beide oprichters – Edwin Boersen en Michel Kuik – hebben in hun loopbanen het hele spectrum van accountancy doorlopen. Van beginnend assistent tot partner bij een middelgroot accountantskantoor. Ze kennen het vak en willen jou dat leren. enik biedt een dynamische en leerzame werkomgeving met een gevarieerde klantenportefeuille in het MKB, met zowel accountancy als audit.

Puur en plezier

Onze belangrijkste drijfveer: met plezier (samen)werken. En dat plezier halen we uit het helpen van klanten vanuit onze expertise. Alles wat niet bijdraagt aan de onderneming van de klant doen we dan ook niet. Puur accountancy, dus. Back to basics. Daardoor kan enik een compacte organisatie blijven. Compact maar slim, onder meer door de inzet van geavanceerde technieken. enik stuurt daarom op kwaliteit, relaties, plezier en ontwikkeling. De focus op kwaliteit, professionaliteit, integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daarbij vanzelfsprekend. Wij merken dat de resultaten dan vanzelf komen. Waar we niet op sturen, is op declarabele uren, budgetten en afboekingen. We beschouwen dat als resultante, niet als vertrekpunt.

Raak je hierdoor geïnspireerd? Ben je ondernemend, klantgedreven, neem je graag verantwoordelijkheid en ben je bovenal een authentiek mens? Heb je ervaring in de accountancy en/of auditpraktijk en wil je hierin doorgroeien? Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren.

Wij hebben nu professionals nodig!

Stuur je sollicitatie en cv naar enik@ennujijnog.com.